hösten är här och det är vi med

Lunch varje dag mån-fre

Restaurang MAT i Malmö

 I Restaurang MAT serveras lunch lagat på regionala råvaror med en vurm för det ovanliga. Det vegetariska är normen och protein är att betrakta som ett tillval. Restaurangen är öppen för allmänheten måndag till fredag 11:30-14:00 och vi arbetar målinriktat och fokuserat för att minimera matspill och miljöpåverkan. Vårt eget bageri förser oss med allt från frukostbullar på surdeg till eftermiddagsfika och knäckebröd bakat på kaffesump. 

 

 

Lunch måndag- fredag 11:30-14:00

Meny Vecka 9


måndag 1 Mars
Purjolök, savoykål, tryffel
Rapsgris, senap, morot

 

tisdag 2 Mars
Rotselleri, päron, lingon
Högrev, salladskål, miso

 

onsdag 3 Mars
Spetskål, rökt paprika, miso, vesterhavsost
Pärlhöna, spenat, salt citron

 

torsdag 4 Mars
Ärta, senap, äpple, krasse
Rödfisk, selleri, smörad kycklingfond

 

fredag 5 Mars
Persiljerot, stjärnanis, grönkål
Pannbiff, lök, saltgurka

 

Lunch 120:- måltidsdryck, bröd smör och kaffe ingår
Välkomna!

Samarbeten

Vi jobbar med flertalet lokala och småskaliga producenter här följer några av de samarbeten som vi är lite extra stolta över.

Superfärska och nyskördade grönskare får vi från Bokeslundsgården Solsken förser oss med godaste lemonaden På Botildenborgs stadsodlingar odlas mycket av våra sallader och skott Givetvis bjuder vi på choklad från Malmö Chokladfabrik Och du finner öl från bland andra Klackabacken, Remmarlöv och Hasse Fasan i restaurangen.

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Här kan du bli informerad om nyheter och erbjudanden!

Subscribe

* indicates required

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Folkets Hus i Malmö aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Folkets Hus i Malmö.