I Restaurang MAT serveras lunch lagat på regionala råvaror med en vurm för det ovanliga. Det vegetariska är normen och protein är att betrakta som ett tillval. Restaurangen är öppen för allmänheten måndag till fredag 11:30-14:00 och vi arbetar målinriktat och fokuserat för att minimera matspill och miljöpåverkan. Vårt eget bageri förser oss med allt från frukostbullar på surdeg till eftermiddagsfika och knäckebröd bakat på kaffesump.
Lunch måndag- fredag 11:30-14:00
Meny Vecka 4
måndag 25 januari
Morot, dragon, fetaost
Boeuf Bourguignon, syltlök, svamp, sidfläsk
tisdag 26 januari
Svamp, ägg, svamp
Oxbringa, rotmos, senap
onsdag 27 januari
Kålrot, fänkål, sumak
Chili con carne, creme fraiche, koriander
torsdag 28 januari
Selleri, lingon, brysselkål
Multe, kikärta, chili, torkad tomat
fredag 29 januari
Solros, skocka, persilja
Anklår, linser, krasse, purjolök
Lunch 120:- måltidsdryck, bröd smör och kaffe ingår
Välkomna!
Samarbeten
Vi jobbar med flertalet lokala och småskaliga producenter här följer några av de samarbeten som vi är lite extra stolta över.
Superfärska och nyskördade grönskare får vi från Bokeslundsgården Solsken förser oss med godaste lemonaden På Botildenborgs stadsodlingar odlas mycket av våra sallader och skott Givetvis bjuder vi på choklad från Malmö Chokladfabrik Och du finner öl från bland andra Klackabacken, Remmarlöv och Hasse Fasan i restaurangen.