Plats för
alla idéer

Event i Malmö

Möten är en viktig del av arbetslivet med kunder såväl som mellan kollegor. I en ny miljö får kreativiteten flöda fritt och på Folk Mat & Möten händer det saker hela tiden. Konferenser, möten och föreläsningar är bara ett axplock av alla tänkbara arrangemang. Här kan du även ha din bröllopsfest, visa upp din senaste produktkollektion eller något annat trevligt.

 • 05/03/2020
  1 Bord & Kök

  Ett bord för 14 gäster, alla sitter tillsammans, blir guidade av vår sommelier och kvällens kock som skapar en smakupplevelse med drycken som huvudingrediens.

  Läs mer
 • 27/02/2020
  NYTT DATUM: lördagen den 12 september

  På grund av rådande OMSTÄNDIGHETER  TVINGAS vi STÄLLA IN FESTIVALEN den 21a mars2020. 

  -men I SEPTEMBER HÄNDER DET! VARMT VÄLKOMNA på det STÖRSTA, BÄSTA och mest GEMYTLIGA SKÅNSKA DRYCKER någonsin lördagen den 12 SEPTEMBER!

  Häng med i dryckesboomen på Folk Mat & Möten.

  Superlokala Skånska Drycker kör en festival med 40-talet grymma skånska dryckestillverkare. Här möter du småskaliga producenter av cider, vin, hantverksbryggd öl, gin, whisky och vodka från regionen. Alkoholfri bar med spännande nya drinkar, kombucha och must. Provningar, prisutdelningar och workshops med experter.

  Folk Mat & Möten,
  vid Nobeltorget, Malmö.
  www.skanskadrycker.se

  Läs mer
 • 13/01/2020
  Lunchmenyn på restaurang Mat

  Här kommer lunchmenyn att visas när vi öppnar igen till hösten!

  Läs mer
 • 12/11/2019
  Mat & vin i kombination hösten 2020

  Vi provar fyra olika viner tillsammans med små munsbitar av olika slag för att testa kombinationer, texturere, smaker och upplevelser.

  Sommelier Carina Olofsson Gavelin tar oss med på en smakupplevelse som sent skall glömmas!

  Ta med jobbteamet, vännerna eller partnern och njut av den sköna ambiancen i restaurang MAT vid hippa Nobeltorget i Malmö

  Vid intresse vänligen maila mat@folkmatmoten.se

  Läs mer
 • 06/11/2019
  Boka din konferens

  Boka senast 31/12 2019.

  Läs mer