Plats för
alla idéer

DEtta händer på Folk mat & möten

Möten är en viktig del av arbetslivet med kunder såväl som mellan kollegor. I en ny miljö får kreativiteten flöda fritt och på Folk Mat & Möten händer det saker hela tiden. Konferenser, möten och föreläsningar är bara ett axplock av alla tänkbara arrangemang. Här kan du även ha din bröllopsfest, visa upp din senaste produktkollektion eller något annat trevligt.

 • 21/03/2021
  1 BORD & KÖK - ALLA VÅRENS DATUM 2021

  Vårt populära koncept 1 bord och kök får en säsong till under 2021 och vi väljer denna gång att släppa alla vårens och sommarens datum på en och samma gång. 

   

  1 bord och kök är en exklusiv sittning med maten och vinet i fokus. Få platser släpps till varje datum för att kunna behålla den personliga och familjära andan som vi eftersträvar. Under rådande omständigheter ger vi förutsättningar för att hålla lämpligt minstaavstånd oavsett om du vill sitta vid det stora bordet eller om man hellre önskar ett eget bord till sitt sällskap.

  Sprit ingår också! - för utvärtes bruk

  Läs mer
 • 18/11/2020
  Take Away-erbjudande

  I tider som dessa behöver vi hjälpas åt. Vi erbjuder alltid take away under lunchen från restaurang MAT men om du inte vill komma in till oss och beställa i kassan så har du även möjlighet att ringa in på 040-350350 och beställa. Vi kommer sedan ut med kassen så slipper ni att komma in.

   

  Take away kostar 100 kronor och vi har öppet mån-fre 11.30-14.00

  Läs mer
 • 05/10/2020
  Konferenserbjudande

  Typ: Erbjudande

  Läs mer
 • 30/09/2020
  Co-work space, Jobba från oss!

  Hemmajobb i all ära men vi vet av erfarenhet att ibland så behöver man byta miljö, därför är ni nu välkomna att jobba ifrån oss!

  För 150 kronor får du, förutom förstaklassigt wifi och en skön plats att arbeta ifrån i vår foajé eller restaurang, även dagens lunch och kaffe/te, godis, kakor och frukt hela dagen. Vi är självklart behjälpliga med utskrifter och annat man kan behöva och vi finns till förfogande hela tiden. Kom upp på våning 2 och uppge att du/ni vill arbeta hos oss under dagen så hjälper vi er till en bra plats!

  Läs mer

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Här kan du bli informerad om nyheter och erbjudanden!

Subscribe

* indicates required

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Folkets Hus i Malmö aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Folkets Hus i Malmö.