Food talk med Titti Qvarnström 8 november

Tre innovativa smakupplevelser. Härligt sällskap. Något gott i glasen.

30 minuters matprat där Titti Qvarnström, Sveriges första kvinnliga kock belönad med Michelinstjärna, bland annat pratar om det skånska dryckesundret och sin passion för hantverksdrycker i alla dess former, vikten av kvinnliga nätverk inom den mansdominerade gastronomins värld och sin kärlek till naturens ätbara växter.

 

Food Talks är precis vad det låter som. Plus lite till. Under ett par timmar samlas hängivna matnördar och helt vanliga människor som bara gillar att äta gott för att prata mat. Ämnena varierar med kocken och kan handla om allt från morgondagens trender till det som ligger på tallriken just idag.

 

3 rätter och 30 minuters matprat
Under lunchen serveras du tre mindre rätter, allt vegetariskt. Till varje rätt har du möjlighet att köpa viner från Klagshamns Vingård. Lagom till första rätten bjuder vi på ett halvtimmeslångt, personligt samtal mellan Titti Qvarnström och matprofilen Charlotta Ranert, och du får såklart möjlighet att ställa frågor.

 

Tid för prat och umgänge
Food Talks är en stor upplevelse i litet format. Med bara 50 gäster blir stämningen intim och det finns gott om tid för prat och umgänge. Under kvällen kan du även köpa signerade kokböcker av Titti.


En biljett kostar 399kr och bokas här via Tickster.

 

För att kunna följa folkhälsomyndighetens gällande regler med anledning av Covid-19 ber vi er att kontakta Pink Chili via mail för att berätta hur många ni är i ert sällskap när ni köpt biljetter. På så vis kan vi möblera lokalen och hålla rätt avstånd mellan sällskapen.
Maila på: charlotta@pinkchili.se Tala om vilket Food talk ni ska delta i, datum och namnen på de som ingår i ert sällskap.