Fastighetsansvarig/Konferenstekniker sökes

Fastighetsansvarig & Konfernstekniker

Folk Mat & Möten som ingår i bolaget Folkets Hus i Malmö är en samlingsplats för människor mitt i Malmö.

Vi har konferenslokaler och restaurang samt kontorslokaler fördelat på fyra huskroppar. De sistnämnda hyr vi ut på långtidskontrakt.

Du är en arbetsvillig lagspelare, noggrann och effektiv problemlösare som motiveras av högt tempo, nära kontakt med gäster och personal. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå bästa resultat. Du jobbar alltid med ett leende på läpparna och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra gäster. 

Jobbet innefattar i huvudsak förvaltning av byggnader med drift och underhåll av tekniska system, kontakter med hyresgäster, avtal, möblera och serva konferenssalar samt vara behjälplig med konferensteknik och hjälpa konferensgäster på plats.

Vi vill att du uppfyller följande kriterier: 

Innehar B-körkort
Minst 5 års yrkeserfarenhet
Relevant utbildning på lägst gymnasienivå
Goda kunskaper inom Data & IT
Trivs i en miljö med högt tempo
Är öppen för jobb under kvällar & helger
Är engagerad, ansvarstagande och intresserad av att utvecklas i din yrkesroll
Vi erbjuder dig en inspirerande verksamhet i spännande utveckling med en organisation där vi lägger stor vikt vid dig som lagspelare.

Tjänsten är 100 % tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse.

Vid frågor kontakta Johnny Persson 040-350 351

Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila johnny@folkmatmoten.se  (märk i ämnesraden ”ansökan”) med ett uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående. Dock senast den 19 december.

Varmt välkommen med din ansökan!